icon-smoren icon-blancheren icon-koken icon-stoven icon-stoompan icon-braden icon-wokken icon-puffen icon-oven icon-durren icon-frituren icon-grillen icon-roken icon-barbecue icon-rauw icon-vullen icon-garneren

terug naar productoverzicht

Omschrijving
De baby groenten mix van Chefs Inspiration is een mix van de diverse baby groenten uit ons assortiment. Afhankelijk van de verkrijgbaarheid stellen we deze baby groenten mix zorgvuldig voor u samen. U kunt daarbij denken aan de baby paprika, baby meiraap, baby rode bieten of baby prei.

Smaak
Baby groenten worden steeds populairder binnen de gastronomie. En dat is niet voor niets. Deze kleine broertjes en zusjes zijn veelal intenser van smaak en door hun kleine verschijning een aangename verrassing op het bord.

Bereiding/consumptie
De bereiding van de mini groenten is in een aantal gevallen eenvoudiger, doordat er niet gesneden of geschild hoeft te worden. Dat kan naast de creatieve toevoeging in het menu ook efficiëntie brengen in de professionele keuken.

Beschikbaarheid
De beschikbaarheid van de diverse baby groenten varieert. Vraag de accountmanager van Sous Fresh naar de inhoud van de baby groenten mix.

JAN  FEB  MRT  APR  MEI  JUN

JUL  AUG  SEP  OKT  NOV  DEC

Gerecht van Raoul Bijlmakers,
Restaurant Damianz.

Heb jij een magnifiek recept met baby-groenten, deel het met ons via Facebook Sous Fresh of mail het naar chefs@sousfresh.com. Uiteraard zullen wij het dan delen, met vermelding van jouw naam, op Sous Fresh Facebook en Instagram #chefsinspiration @sousfresh.

Baby groenten mix kan bestaan uit bijvoorbeeld:

Baby peen Rainbow
In deze mix zitten penen in verschillende kleuren…
Lees verder >

Mini rode bieten

Baby biet rood
Baby rode bietjes zijn een bijzonder product voor …
Lees verder >

Baby venkel
Baby venkel heeft een zoete, anijsachtige smaak…
Lees verder >