CHEF-SACHE 2016; 25-26 SEPTEMBER

“Professionele koks ontmoeten en inspireren om (nog) meer met groenten en fruit te gaan werken”, dat is één van de redenen van onze deelname aan Chef Sache 2016.

Maar dat is niet de enige reden. Een belangrijke reden is uiteraard om ook zelf inspiratie op te doen. Bij de professionele kok, bij andere leveranciers, zoals bijvoorbeeld Koppert Cress, en tijdens de vele workshops die er gegeven worden door internationale topchefs zoals Jonnie Boer, Andreas Döllerer, André Chiang en Joachim Wissler.

 

De ontwikkeling van groenten en fruit in de professionele keuken

Meer en meer zien we dat het aandeel van groenten en fruit in de professionele keuken groeit. Deels omdat het gezond is en deels omdat de kok steeds meer inziet dat je je gasten blijvend kunt verrassen met de mogelijkheden die groenten en fruit geven. Kleur en smaak zijn authentiek, geven een mooie balans in combinatie met een goed stukje vlees of vis. Want geef zelf toe, een bord waarop kleur een belangrijke rol speelt en goed over de compositie is nagedacht zal altijd positieve reacties oproepen bij de gasten aan tafel.

 

CHEF-SACHE 2015

In 2015 heeft Sous Fresh tijdens Chef-Sache de wedstrijd uitgeschreven voor de Chefs Inspiration Award. De opdracht toentertijd; maak een gerecht met groenten en/of fruit in de hoofdrol. Prachtige inzendingen hebben we gekregen en met een prachtige top 3 als eindresultaat. Met Lars Middendorf als winnaar en Julia Komp (chef-kok bij Schloss Loersfeld).

 

CHEF-SACHE 2016

Tijdens Chef-Sache 2016 zijn we te vinden op de beursvloer in standnummer B09, naast Koppert Cress.

Onze adviseurs zijn aanwezig en vertellen je graag alles over het inspirerende groenten- en fruitassortiment dat wij je te bieden hebben. Een assortiment dat volledig is afgestemd op de wensen van de professionele kok.

En dan hebben we het over het standaard dagelijkse assortiment van Sous Fresh en over het inspirerende assortiment van Sous Fresh ‘Chefs Inspiration’. Stuk voor stuk bijzondere groenten en fruit, dagelijks geleverd aan onze partners in Duitsland en van daaruit hun weg vindend naar de professionele kok.

En we zijn er niet alleen, we geven ook iets weg. Naast onze kennis over deze verse productgroep krijgt elke bezoeker aan onze stand een inspiratievolle herinnering mee. Laat alleen even je contactgegevens achter zodat we je blijvend kunnen inspireren en verrassen met kleur en smaak.

Kom daarom bij ons langs op 25 en 26 september tijdens Chef-Sache in Keulen, op standnummer B09.