Revolutie in de keuken?

Sous Fresh staat voor dagelijkse inspiratie en betrouwbare levering van de beste groenten en fruit. Het hele jaar door voorzien we onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van producten met constante kwaliteit. Samen met hen leveren wij onze eindklant, de professionele keuken, altijd op tijd en super vers.

Tijdens de FRUIT LOGISTICA ontmoeten wij u graag. Om u te verrassen en inspireren met groenten en fruit. Of andersom: u kunt onze inkopers natuurlijk ook inspireren met uw innovatie op het gebied van groenten en fruit. Ontdek Sous Fresh op de FRUIT LOGISTICA in Berlijn van 7-9 februari, hal 3.2 stand C-26.

Inkopen aan de bron
Dankzij directe inkoop, houden wij maximale grip op kwaliteit, prijs en continuïteit. Sous Fresh als onderdeel van de Best Fresh Group maakt het aanbieden van een compleet assortiment groenten en fruit en inkopen aan de bron dagelijks mogelijk.

Eigen gastro-merk
Het merk ‘Sous Fresh Chefs Inspiration’ is speciaal geselecteerd voor de professionele kok. Een merk dat staat voor inspiratie en innovatie met groenten en fruit in de breedste zin van het woord: van assortiment tot creatie. Waarbij verpakking en/of product een uniek assortiment vormen die bijdragen aan een gastronomische vers-beleving.

Contact met de eindgebruiker, de professionele kok
We zijn voortdurend in contact met de professionele keuken om ons assortiment en dienstverlening af te stemmen op hun wensen en behoeften.

Marktkennis en -onderzoek
We weten wat er speelt in de markt van groenten en fruit, wat de laatste trends en ontwikkelingen in de branche zijn maar bovenal we kennen de klant van onze klant: de professionele keuken.

Passie voor de gastronomie
De Sous Fresh Inspiration Box wordt maandelijks geleverd met 6 verassende groenten- en fruitsoorten die de professionele kok inspireren, prikkelen en uitdagen om te experimenteren in de keuken. Uiteraard volledig voorzien van productinformatie, kleurrijke en smaakvolle recepten en bereidingstips van gerenommeerde koks.

Totaalassortiment in groenten en fruit
Sous Fresh ondersteunt u om uw klanten op hun wenken te bedienen en hun verwachtingen ten aanzien van het assortiment groenten en fruit zelfs te overtreffen. Jaarrond bieden wij u een totaalassortiment versproducten van constante kwaliteit van diverse bekende merken en een aantal huismerken.

Een revolutie in de keuken met groenten en fruit? Bezoek ons op de FRUIT LOGISTICA, hal 3.2 stand C-26 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.