Vers, kwaliteit en inspirerend: groenten en fruit van Sous Fresh

Sous Fresh Chefs Inspiration is hét merk dat is ontwikkeld door Sous Fresh BV. Sous Fresh staat voor dagverse inspiratie en de betrouwbare levering van het allerbeste vers assortiment groenten en fruit. Het jaarrond voorzien we onze klanten van versproducten van constante kwaliteit. Geleverd in samengestelde pallets of in grote volumes. Altijd op tijd en perfect vers.

Vanuit die basis gaan we verder om steeds weer te verrassen met nieuwe soorten, smaken, concepten en toepassingen. Dat is Sous Fresh op haar best: de culinaire sparringpartner van professionele koks die méér willen met groenten en fruit.

 

Eigen import

Dankzij eigen import en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde key-suppliers en key-partners houden we maximale grip op de kwaliteit van onze producten. We werken bij sommige producten zonder tussenhandel en kopen onze groenten en fruit dus rechtstreeks in bij de teler. Het geeft ons de mogelijkheid om jaarrond de perfecte prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We maken onze naam als versleverancier dagelijks waar.

 

Vraaggerichte levering

We leveren het vers assortiment groenten en fruit precies op tijd en in de hoeveelheid die uw klant nodig heeft. Exclusieve groenten en fruit leveren we desgewenst op een samengestelde pallet, grote volumes behandelen we met evenveel zorg en aandacht. Sous Fresh is het verst in alle vers. Daarbij denken we ook na over de verdere toepassing van onze producten. Met semi-convenience oplossingen als voorgewassen of voorbewerkte groenten vergroten we het gemak van de professionele kok.

 

Driemaal de essentie van Sous Fresh

  • Missie
    “Met onze producten en diensten leveren wij een belangrijke bijdrage aan de gastronomische versbeleving voor de klanten van onze klanten. We bieden een versassortiment dat precies aansluit op de actuele behoefte van de professionele kok en hem tegelijkertijd prikkelt en uitdaagt om gerechten te bereiden met groente in de hoofdrol op basis van smaak, kleur en gezondheid.”
  • Visie
    We zijn de rechterhand van de kok. Wij zijn gepassioneerd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen van groenten en fruit. We willen 80% toepassing van groenten en 20% vlees/vis, waarbij de groenten synoniem staan voor gezondheid, smaaksensatie en een creatief kleurenpalet ter prikkeling van de zintuigen en waar gastronomische beleving en resultaat centraal staan. Een hoge mate van vertrouwen in en samenwerking met onze ketenpartners is bepalend voor dit resultaat en succes.”
  • MVO-verklaring
    Alles wat we leveren komt voort uit de natuur, dus daar gaan we uitermate zorgvuldig mee om. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ondernemen met een maximaal respect voor mens, milieu, natuur en omgeving. Dit uit zich in een groot aantal bewuste keuzes, van de selectie van telers tot het zo duurzaam mogelijk verpakken en vervoeren van onze producten.

Meer informatie over ons bedrijf vindt u op www.sousfresh.com.